Shërbimet tona

Vizualizime 3D

  • Prezantimet
  • Prezantimet 360°
  • Realiteti Virtual & I Përzier
  • Animacione

Vizioni Kompjuterik

  • Njohja e Numrit-Targave
  • Zbulimi i Shfrytëzimit
  • Sistemi i Skanimit në Fabrikat e Çelikut
  • Njohja e personit

Rreth Nesh

"It is said that the golem lives everywhere and in all times."
- (David Frishman, The Golem, 1922)

Ne në Golem Digital kemi vendosur një qëllim për veten tonë: Sigurimi i një “shërbimi gjithëpërfshirës” inovativ, duke e bërë më të lehtë për firmat e patundshmërisë dhe klientët industrialë që të bëjnë lëvizjen në dixhitalizim. Si një ofrues i shërbimit të plotë, Golem Digital përqendrohet në sigurimin e një palete të gjerë, ndërvepruese, duke sjellë të gjitha aftësitë teknike nën një çati … nga imazhet fotorealiste 3D dhe fluturimet me dron në përvojat e realitetit virtual.

Dhe këto nuk janë produkte të gatshme! Çdo mjet mund të personalizohet nga poshtë lart, duke përfshirë kërkesat e klientit në një flash. Për më tepër, Golem Digital është përfshirë intensivisht me softuerin Computer Vision për njohjen e imazheve që nga viti 2010. Produktet tona mund të gjenden në të gjithë botën – nga fabrikat e çelikut në Poloni deri te parkingu shumëkatësh në Burj Khalifa, ndërtesa më e lartë në botë.

Projektet e skenës në mënyrë perfekte

Rishikimet e blerësve

"Besonders geschätzt haben wir die punktgenaue Umsetzung von kurzfristigen Projektanfragen. Das Team von Golem Digital zeichnet sich durch frischen Input und innovative Lösungsansätze aus. Zudem hat uns der hohe Detailgrad und die Qualität der 3D-Visualisierungen von Anfang an begeistert. Wir freuen uns auf weitere gemeinsame Projekte."

Stephan Nadim ge

Senior Systems Engineering Tools Manager

"Using Golem Digital’s 360° walkthroughs we can take future tenants on highly detailed and accurate virtual tours through their new homes from the comforts of their couch. You can take a peek on the GWS homepage or via VR glasses, visit us in one of our offices or straight away on the construction site itself."

Martina Haas

CEO GWS

"Golem Digital convinced us straight from the start with their innovative approaches to realizing our projects professionally. Their high quality visualisations of our prefabricated houses and the highly motivated team goes along well with the VARIO HAUS brand."

Daniel Gruber

Prokurist VARIO-HAUS

"Hillebrand’s visual appearance was elevated to new heights employing a combination of renderings, 360° tours, and a uniquie app including a sun level simulator. We are looking forward to new challenging projects with Golem Digital."

Bernd & Wolfgang CEO Hillebrand

CEO Hillebrand

"The collaboration with Golem Digital in the area of real estate development proofed to be very successful. Our cooperation in developing and realizing a virtual reality room will be fit to all future customers‘ needs."

Roland Föchterle

Geschäftsführer Projekt Wohnen

Ekipi ynë

Johannes Fasching

CEO & Founder

Andre Lintschnig

Project Management

Georg Zauner

Marketing & Sales

Eric Eiselin

Sales Germany

Felix Zmoelnig

3D visualisations

Lorenz Jäger

software developement, VR/AR & Mixed Reality

Jan Kowalczyk

Computer Vision Expert

Insta 360 Pro 2

stereoscopic 360° photos

© 2017 Azelab Inc. All Rights Reserved
close